468x60

:: Kerja + my lil Prince ::

Thursday, April 29, 2010
Minggu ni byak benda jadi in my ofice @ our data center...so dengan serta merta we ols ditugaskan routate 24hours shif or ot...err sumting like tat la...so bermula semalam hud (my ofice mate) la da power gurl in data center yg stayback...huhu...so today my turn plak..so bekerja+my baby...so as working mummy wathieq bukan satu bebanan tp anugerah...b4 dah discuse ngan abah jaga wathieq malam ni...so nk pendekkan cerita tetiba masa tgah duk siap2 my father in law datang ada keje skit nk discuss with abah wathieq...so takkan nk tinggal wathieq ngan abah & atuk nk buat kerja...so i dicide bawakla wathieq mama pun tak susah sangat tambah2 plak wathieq begantung pada susu "semulajadi" so ok la...1st time bawak wathieq without abah...no prob dia pun diam dlm baby carrier a.k.a carsit...tak lama dlm kereta tup tup dah lena dah bucuk mama...so untie hud la yg sambut kami masuk data center...hihi...tq tolong buka pintu bwak wathieq masuk dah telena dah dia....zzzZZZzzzz...duk diam2 ye sayang mama keje...muaaahhhhh...
wathieq tgah tito

mama pun layan jugak....heee


i luv my job... ;D

:: Wathieq pandai berdiri sambil goyang2 ::

Yeaaaa...wathieq pandai diri dah...tp goyang goyang goyang...actually dak bucuk ni baru2 pandai meniarap baru 6months merangkak pun belum lg...tp dia paling suka kene dukung n yang paling best skali suka bediri...besorak sungguh...abah jd background backup wathieq berdiri...layannnn.....

video

::Izz Wathieq semakin membesar ::

Saturday, April 24, 2010
Layann..pic wathieq semakin membesar from 1st day until now...mama sayang wathieq...

day 1


1 month
2 month

3 month


4 month



6 month


~alamak pic 5month missing...xpe nnti mama update ;D.... nmpak macam setiap bulan tu nmpak berubah muka bucuk mama...tp still like father like son...anak abah tp bucuk mama... :)

:: Start Wif mY new Blog ::

Salam.
Start with my new blog.. ~hoho ada masakah nk update??tp still nak jugak...errr pengaruh mayb..but more important create this blog nak story morie bout my life wif my luvly lil price my my luvly family frand n bla bla bla....apa mengarut ni tah la..~huhu.. so semperna grand opening for this blog i upload my pic my lil prince masa umur dia 1day lahir di dunia ini. Alhamdulillah dengan kebesaranNYA lahirlah seorang bayi lelaki pada tanggal 19 oct 2009 @ 12:15am...


Muhammad Izz Wathieq Mohamad Izuan


~my husben n i hapy sangat2 dengan kehadiran wathieq dalam hidup kami. Semoga DIA pelihara keluarga kami hingga ke akhir hayat...aminnn ...