468x60

:: caRd yang Tak diundang ::

Tuesday, June 1, 2010
tarikh kejadian: jumaat=wesak day.
lokasi kejadian: berdekatan rumah dan berhampiran ofisku.
maklumat kejadian: terjebak dengan kakak ku akhirnya mengundang dan dioffer untuk buat card ini.

alkisahnya akhirnya card ini atas sebangai empunya blog ini. hihhi gara2 tejebak dengan kak yang sejumlah tudung yang telah diborong (kuantiti terpaksa dirahsiakan)...hua hua hua. walaupun kak yang dan mak dan empunya blog ni jugak tambah sikit beli tudun ini so di oferla untuk buat card keahlian selama 2 tahun.

pekerja kedai tu: akak boleh la buat kad rm10 ringgit je tambah.
kak yang: berapa lama tu keahlian?
saya: diam je buat2 tak paham...padahal dalam hati ada taman dah..akhirnya..hoho
pekerja kedai tu: 2 tahun je dan bla bla bla...sambil cerita kelebihan kad ni.
saya: dah tau dah (dalam hati)...hihi
kak yang: guna nama ko la, akak jauh lak dah bli...nnti lain kali apa2 akak datang sini borong ngan ko jugak.
saya: yes yess(dalam hati).....oh takpe ke?? (belakon sket)...
kak yang: cepatla kita dah lambat ni nnti wathieq ngamuk lak.
saya: ok..sambil isi form dlm buku keahlian...(hati berbunga2 teringat ofismate yg baru nk plan buat kad)...hihi
pekerja kedai tu: ni kad akak, so boleh start guna la. terima kasih datang lagi.
saya+kak yang: ok terima kasih.

jeng jeng jeng...layannnnn....



nota sangkut~ kehadapan ofismate ku...oleh yang demikian bermula tika ini kita boleh menggunakan sebaik mungkin kemudahan kad ini. Sekian terima kasih.... ~wing wing wing...

4 komen pembaca:

  1. aidanisme said...:

    dan kalau nak g boleh la pinjam kad ye.. hahahaha

  1. mamaizz said...:

    aida-no problem....kad pelbagai users...takde hal punye...hihi

  1. mamasue said...:

    ooooo......pandai berlakon eh....mcm dhiya dah nih....

  1. mama_izz said...:

    berlakon mengikt situasi sue...baru nmpak real..hik hik