468x60

:: dalam haTi aDa Taman ::

Thursday, May 27, 2010
yeeeaazaaa...agak menarik tis week byak benda hapy yg berlaku. dek kerana dah selalu sangat bejalan every lunch hour wahh we ols se opismate panas punggung kalau tak keluar. ~bleh tak gtu...hihi...oleh kerana konvo tengah rancak dilaksanakan kat menara saas ni pun tak serik jugak nk keluar. memula plan nk pi gosok rambut tp cam ala2 tak sempat sbb take around 3 hours so cam kira balik terus pulak, so kerana taknak hampakan hati kami2 nih so pi la Ariani n jekel. before penah cakap kat abah.
mama: ayang takkan pi jekel menci sebab penah kene tipu price masa bli baju tuk hantaran dulu.
abah: ye la tu...leh caya ker??

so resultnye....jeng jeng jeng...perempuan kan...nafsu byak so tesasar gak ke Jakel nih....hoho...tp alkisahnya tesangkut kat Ariani buy 1 free 1....erm tgok cam menarik so after cuci mata k.zah, hud ngan sue terus pi Jakel maka tersangkutla ngan Eza kat Ariani ni. Masing2 senyum2 cam ala2 nk bli gak...so i buat2 tye.

i: eza nk bli ker?
Eza: fisya?
i: macam...nak jer...macam je la...
Eza: ok la kita bli kongsi 2 orang.
i: haaa ok gak tu....

wakakakaka...akhirnya kami tejebak. so balik membawa pulang paper bag Ariani sorang satu walaupun bli tak mahal mana+godaaan bersama Eza mmg menjadi.

hud: fisya kalau ngan eza mesti menjadi je budak dua orang ni.
fisya: hahahaha...ye ker.
k.zah & sue: diorg ni mmg menjadi jer.

balik rumah abah ajak pi JJ. sbb tudung Ariani itu ada dlm kete mama so pakai tudaung lain dulu dlm kete abah baru tukar tudung. sambil pakai tudung2 tu tunjuk kat abah.

mama: ayang rasa nk pin la tudung ni keatas.
abah: napa pulak.
mama: angkat tudung sambil2 tunjuk "brand" naik atas.
abah: abang ingat abag je poyo...upanya bini abang lagi poyoo...
mama: hahahahaha...no comen....

tujuan utama bli iron board yg dah patah. tp dapatla spek mata itam SASA satu...baju 2 pasang...sambil pakai tudung baru...hihihi...tq B...luv u...hihi..

nota sangkut ~ pic nnti upload... ;D

4 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    adakah tudung tu tudung pink yg ko pakai harini? hehe

  1. mamaizz said...:

    hahahaha..oh tidak2 tidak sekali2...ni made in kedai biasa je...tudung eza pakai harini yee tudung Ariani...haha

  1. acrus82 said...:

    tue aktiviti utk minggu nie..ya allah berapa kali pegi JAKEL & ARIANI pun x tau..nie semua panas punggung x kluar lunch..next week apelah ya aktiviti kita..alahai

  1. mama_izz said...:

    hud-aktiviti kita tak seaktif dulu..hoho slow sket..