468x60

:: headache ::

Thursday, May 20, 2010
lately mama macam kerap sakit kepala...minggu ni nk kata every day sakit yg melampau....sakit area belakang kepala. apa tanda2nye...erm....nk kata byak fikir errr byak jugakla...biasala kan hari esok adalah sesuatu yg baru untuk difikirkan dan diselesaikan...dulu masa standard 4 tak silap penah sakit kepala yg kerap so doc decide supaya kene pakai spec mata sbb rabun jauh mata kanan power byak skit..tp lupa dah berapa tah...then biasala la masa tu semua sekolah lg kakak abang so ayah pun bli spec ala2 je la...

ala2 bingkai camni la tp takde la brand rayband nih...

sbbkan spec tak lawa so takmo pakai lgsung...hahahaha..sian ayah bli spec mahal2 rm100++ kira mahal jugak la masa tahun 1994...kecik2 pandai dah nk melawa konon...after tu ada jugak check2 mata tp alhamdulillah tak makin teruk....tp lately rasa macam dulu sakit yg kerap...stress??tension??erm...b4 ada teman hud pi buat spec baru dia ada jugak la bekenan bingkai situ lawaaa...hihi...so tgok la kot2 nk buat tuk protect mata yg sangat2 kerap mengedap pc ni+server+enviroment server room yg sungguh tak elok utk kesihatan...huh! so browse thru google skit pasal sakit kepala ni byak jugak info yg leh kongsi n buat reference mama for future...







from this picture byak information. thnkx google. ;D. hari tu abah bg buat spec tp byar sendiri... ~hohoho


reference-http://www.google.com.my/imglanding?q=headache&imgurl=http://www.healthsp.com/contact/treatment_files/headache.jpg&imgrefurl=http://www.healthsp.com/contact/treatment.html&usg=__YIOovAFLzF4_vd_1WLtLEHO659w=&h=412&w=275&sz=23&hl=en&um=1&itbs=1&tbnid=Yi-eFhxzvthfkM:&tbnh=125&tbnw=83&prev=/images%3Fq%3Dheadache%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Dactive%26sa%3DN%26rlz%3D1T4RNWN_enMY237MY237%26tbs%3Disch:1&um=1&safe=active&sa=N&rlz=1T4RNWN_enMY237MY237&tbs=isch:1&start=4#tbnid=oxmLVlV1PfFByM&start=70

2 komen pembaca:

  1. mamasue said...:

    ooo...baca blog fisha ni br tau...sue slalu sakit kepala jenis cluster tu...usually happens klu tahan ngantuk

  1. nizaa said...:

    ha ah..aku pun sepatutnya pakai spek tapi malas...sbb spek tak lawa dan tak glamer..wakakaka