468x60

:: up up up ::

Saturday, July 17, 2010
anak mama dah angkat punggung tp tak berani lagi nk merangkak...tp klu bagi menerap sungguh laju klu dia nk pi amik apa dia bekenan...tp klu bosan2 berenti jap angkat punggung...goyang goyang...sambung balik menerap dengan lajunya...hihi...bulan July gigi tumbuh sebulan terus 3 sekali tumbuh tp satu naik...tp naik walker mmg hebat la semua langgar mana2 angle dah rempuh, siap reverse tanpa side mirror tu yg langgar abis semua. so mama hadiahkan wathieq new bottle..jeng jeng jeng...nak bli color turquoise takde ada smua color biasa blue, pink, green tak silap..sbb bucuk mama boboy so mama pilik blue la...

sbb botol wathieq mana tah ilang tak ingat mama tinggal kat mana sbb wathieq ni fully breast feed..tu la sbbnya botal kat bb siter jer ada..kat umah cam tak berapa guna kadang2 la tuk abah buat susu formula time mama takdeke air kosong ker.


dah mula angkat...


ni la ganjarannya...cepat besar ya blaja pandai2 n sihat2 selalu...besar nntileh jaga mama ngan abah ya...

0 komen pembaca: