468x60

:: anugerah + rezeki = alhamdulillah ::

Wednesday, December 1, 2010
alhadulillah...alkisahnya petang ni mama balik lewat sikit almaklumla lama tak masuk office training + cuti raya haji + juga lain2 hal...so byakla kerja2 yang pending. satu petang yg hening duk bz ngan oficemate lain update keje2 tertunggak yg sgat2 sambil2 chating wif my bos update pasal kerja then my boss said "tahniah fisya"...eh bos salah window ke ni tp nama betul dah tu fisya..huda pulak ala2 nada kuat juga la...wahhhhh tahniahh org tu dpt cemerlang...lg cnfiuss..apa tu??



amik dr sini

jeng jeng jeng...ada email dr pentadbiran ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG TAHUN 2009...
Assalamualaikum WBT,

Sukacita dimaklumkan penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi tahun 2009

... Nor Afishar binti Mat Saad..

lebih kurang 14 org la yg tersenarai..

....wooo wooo (dlm hati ada taman) sambil senyum2...alhamdulilah...

sambil buat kerja konon2 jd dah tak cncntrate ala2...pikir nak balik lg..pikir nak amik wathieq kat rumah bb sitter lg...balik masak lg..(sempat ke ni)semua konon2 tak terurus.. (biasala xcited kot 1st time dpt anugerah)...hihihi

surat rupanya sampai lama kot kat atas meja tp gara2 lama tak masuk office so tak tau sbb yg lain2 rasanye tau awal dah yg dapat surat...mama je xcited lebay sbb cam suprise gtu..

neway 10q to my boss n my team yg sangat2 bayak membantu terutama huda, zaid, abang man, kak tim, abg shahizan, kak zah, sue, eza, fazlin , sham..tak lupa juga buat my ex boss kak maz...dan semua la yg mula2 byak ajar masa baru2 masuk data center department...dulu baru2 masuk "alamak nk buat apa kat data center ni..oh susahnyeee..boleh ke ni.." tp sbb u olss mmg best..klu boleh nk duk department ni sampai pencen...aci tak gtu...huhuhu

juga paling penting my husben yg byak bg sokongan en izuan...tq la ye sbb kadang2 teman mama smpai pagi klu ada critical issue....kadang2 tak tido gara2 kerja...alhamdulilah ini kejayaan kita smua...walaupun macam mana pun mama amat menghargai anugerah ini..

dapat apa anugerah ni..tak yah la tye...smua tau kot....kikiki

...psmb da best ..uitm da best...

~kerja dengan ikhlas insyaAllah susah mana pun ia boleh hadapi dengan senyuman...moga DIA permudahkan segala urusan. (macam create karangan tuk speech plak) ~hoho

5 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    tahniah fisya...bila nak open table data center nih? jangan lupa invite tau..hehhe

  1. ah said...:

    fesh..tahniah :D bagus2 pekerja cemerlang..dah 2 org geng kita dapat ni

  1. mama_izz said...:

    kancilbiru- tu la tengah tulis atas kertas nih senarai nk belanja nih cukup tak duit yg dpt nih...klu tak aci tak kita cuci mata je la tgok makanan2 tu...huhu

    ah-oh ye ker...mesti i yg ketinggalan...sapa tu..tahniahhh jugaaa...gud gud! hasil sama2 menimba pengalaman from mmsc...best2.. ;D

  1. Capricorn82 said...:

    tahniah2...x lame lg ade org tue open table..yahooo

  1. mama_izz said...:

    tq2..insyaAllah hud...tungguuu... ;D