468x60

:: happy besday abah ::

Wednesday, November 17, 2010
alhamdulillah kali ni mama sambut besday abah ke ?? jeng jeng jeng..rahsia ke abah?? takpela hanya sekadar nombor..sbb tak minta pemission nk create posting ni so takpe la biarla rahsia..kiki..(poyo jer)..konon tahun n nk buat suprise tp biasa la ada anak so payah skit nk kendong macam...so takpe la after jam menunjukkan 00:00 @ 15nov so mama wish besday kat abah mcm setiap tahun...dan ckp tahun ni tak smpat bli hadiah...abah jawab takpe la tak kesah...nada pun ala2 jerr..tp tahun ni bezanya ada budak cuk yg masih belum tido...so tepikir macamna la nk bagi hadiah ni...haa bg wathieq la suh dia bg kat abah..mama amik hadiah bg dlm bilik (dah sorok baik punya setelah 3 hari simpan tuu) ajak wathieq masuk bilik..
mama: bisik kat wathieq "nah bg abah tau"..
wathieq: keluar bilik mcm paham arahan jalan pun mcm dah goyang2 (sbb tak ngantuk tp takmo tido)...terus duduk depan abah tp tak bg abah pun..
mama: wathieq bg abah...kata kat abah "happy besdayyyy"..
wathieq: senyum2 jerr..
abah: senyum2 ala2 tekejut..
mama: mehh hadiah bg kat abah tu aba punya kan..
wathieq: tak oyehhhhhhh.. (bunyi ala2 tak boleh!!!)
mama: adoiii...okla wathieq bukak sama2 abah k...(sampai amik hadiah abah)
wathieq: tak oyehhhhhh...
abah: ok la abah buka sama2 wathieq k..
ending~ abah bg card2 warranty nk bg wathieq diam so abah bukak la hadiahnya...

wathieq ingat hadiah utk dia..


guess what??


~mama doakan semoga kita sekeluarga dimurahkan rezeki dan abah dipanjangkan umur moga sama2 dapat binbing mama dan anak2 hingga akhir hayat...aminn

2 komen pembaca:

  1. Atia Adina said...:

    besday abah watieq sehari sebelum besday ibu saya....

  1. mama_izz said...:

    happy belated besdayy ibuuu atiaaa.. ;D moga dimurahkan rezeki dan permudahkan dliver adik atia nnti... ;D