468x60

:: kalau rumah takde letrik!! ::

Monday, November 15, 2010
alkisahnya kami ke i-city...sbbkan sangat dekat dengan rumah so tak penah pegi since parking dia dah berbayar...dulu datang time lampu2 tak sebnyak sekarang...di panjangkan cerita my bbf nk pi i-city mayb nk jumpa kawan dia sekali so apa lg xcited la sbb pi ngan membe kan atleast wathieq ada geng nak kawan ngan dak adam mikail cuk tu..dapat call dr rini dia lewat sikit..so we ols pun tungu jer sbbnya sambil2 kemas2 la rumah yang dah besawang..

mama wathieq




ibu&abah adam mikhail




neway mmg enjoy last nite...sangat best with abah n ibu adam jalan2 pusing shah alam la konon2nye...sbbkan aktiviti kami berkakhir 3pm lebih kurang so mama ada point la nk ajak ibu adam tido shah alam..kikiki...akibat teerpaksa dek kerana abah adam pun dah letih nk drive lewat sangat so diorg tido umah kami..wathieq dan adam sangat aktif dan takde unsur2 nka tido langsung...wathieq siap ajak adam masuk biik konon2..main toy..mmg enjoy tgok tey ol mmbesar..walapun serba kekurangan mama ngan abah sgt hapy sbb diorg tido rumah. insyaAllah ada rezeki next time mai tido umah lg k... ;D

~teringat kat fiza n mimi...bila lg u ols nk join..bz jerr..ada rezeki ki pi reramai..lg meriahhh

1 komen pembaca:

  1. lama sungguh tak gi I-city :)