468x60

:: pembantu membersih rumah ::

Saturday, November 6, 2010
before dah ada pembantu rumah ni kat umah tp unty lang wathieq punya sbb dia bli untuk kawen nnti so dia simpan kat rumah we ols dulu..so membantu jugakla membersihkan rumah kami yg berabuk nih..sbb raya baru2 ni bawak balik rawang so no more pembantu mama lg..semalam jalan2 pi jj niat hati nk cari clear box nk simpan toy2 wathieq yg bersepah tu..abah tye
abah: nk bli vacuum x?
mama: nak bli sekarang ker?
abah: jom tengok klu ada yg ok...
mama: senyum jer.. (alhamdulillah abah bli pembantu mama).

pilih punya pilih punya pilih..sbb duk cari yg bekas habuk bukan paper bag...so cari yg bleh reusable...sbb macam2 spec yg menjadi pilihan akhirnya inilah yg menjadi pilihan hati.



price:reasonable la..
pengunaan: userfrandly so takde susah2 sangat nak bukak part2 takde perlu bantuan abah klu sesak2..

~to abah-tqvm sbb blikan pembantu mama bersihkan rumah..i like!! akhirnya ada jugak benda wathieq takut..kikiki.."haaa vacuum amik wathieq nii"

2 komen pembaca:

  1. ah said...:

    u pon baru beli vacuum gak ek fesh..sama laa...hihi..tp kan haqq suka vacuum..siap nak tolong vacuum lagi..cuma kalo acah2 nk sedut dia baru cam takut2..

  1. mama_izz said...:

    hihihi haqq suka ekk..mesti time vacum umah dia pun nk join sekali...wathieq takut sbbnya abah dia duk takut2...dia ada la cuba pegang2 sket2 pastu lari...kikiki..atleast ada juga la benda yg dia takut sekarang..