468x60

famous thai shah alam

Wednesday, January 5, 2011
akhirnya terlaksana juga plan mama ngan en adzman officemate mama semperna rezeki dpt APC tahun ni dan kenaikan pangkat abg man dan beliau sendiri gelarkan sebagai BKT(budak kanan tertinggi) tp mama assign sbg BKT (bapak kanan tertinggi) ~huhu jangan marahhh..

so Famous Thai Shah Alam kat building Plaza Masalam tu....menu..jeng jeng jeng...cnfm lelehhh....tp tu la time makan ala2 cover2 agak sopan la jugak smua... ~kikiki

sotong


ayam


sayur kailan


tauhu


udang


ikan steam


mama dan oficemate yg lain


angkatan tentera lain






~start makan 1:15 camtu balik je office duduk sambil hangguk2..makin paham...~hoho tp mmg best so dpt la bekmpul smua lgpun dah akhir tahun lama tak kumpul2 camni...

~pic en adzman takdok rupanya...

1 komen pembaca:

  1. Atia Adina said...:

    fuh...bestnya....nyum nyum