468x60

teknik makan nasi kerabu tanpa pinggan

Thursday, December 16, 2010
balik je pasar malam tadi...so wathieq ada projek sendiri...

huh..mama letak nasi kerabu laa...try masuk mulut tp kenapa takleh masuk mulut...


abah amik gambar la...


oh nasi banyak bawah pinggan rupanye..


abahh tuuu..tgok sana jgn tengok sy..(sambil tebalikkan pinggan dan semua nasi keluar dengan meriahnyee...)


kutip balikla nnti mama marah..


...my luvly prince baru2 nak belajar makan sendiri (actually takmo bg dia kacau abah ngan mama makan) so tedetik mama test bg pinggan satu letak nasi ...apa lg...ermmm tu la jadinya...advantage nye mama ngan abah dapat makan dengan tenang.. ;Dsambil2 suap kat mulut dia..

~mama doakan awak jd anak yg soleh, bijak...nnti jaga mama ngan abahye..luvv u..

6 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    takpa....belasah ja...mama kan rajin, nanti mama kemas la...heheeh

  1. mamasue said...:

    kate baru beli vacuum....ni la time terbaik utk guna...=)

  1. mama_izz said...:

    kb-hahaha....sbb sgat rajin la mama jadi camnii...
    mamasue-ye vacumm sgt2 membantu ketika2 ini...klu dlu nk minta tolong abah susah...noww abahhhh...tolong!! ~kikiki

  1. Atia Adina said...:

    ad dulu pun biarkan jer atia makan sendiri...kalo kita supakan tak nak...nak suap sendiri....tak per lah...atlest masuk gak sikit kat mulut dia dari tak makan langsung

  1. mama_izz said...:

    ad-tu la ni pun nk ajar nasi keras..senang skit...tp mmg suka la dia sekarang pandai dah nk pinggan ngan sudu nk suap sendiri...

  1. mizuan said...:

    tak lama lagi dia belajar makan mihun sup kat bawah mangkuk pulak...ish..ish...ishhhh....