468x60

kamu mmg slow yg melampau!!

Monday, January 17, 2011
ya!!!kamu sangat slow!! adakah propaganda dan agenda disebaliknya...tu la kisah streamyx dirumah...nak kata pakage yg paling murah..tidak sama sekali kerana en izuan dirumah nak pakai macam2 so kami amik pakage yg agak laju bulan2 rm100++. setakat 2 user per day tatkkan bleh slow camtu sekali..
sebelum unifi ni diperkenalkan secara berleluasa paling simple nk bg example nk loading youtube mmg cepat...now nk masuk separuh hari pun belum tentu abis..huh!! sangat tension adakah mereka2 ini menjadikan isu ini supaya pengguna beralih arah upgrade kepada unifi..tu la stategi agaknya supaya meningkatkan pengguna. ya sebagai pengguna sy mmg tekilan adakah ini cara menarik pelanggan menukar a.k.a mengupgrade penggunaan ini.

feel macam pakai pc gedabak zaman dlu2 siap kna dial-up b4 connect ke internet..huh!!

sumber



~mmg tak puas hati...sbb sgt beza dr dulu....bagaimana agaknya pengguna lain??adakah mengalami situasi yg sama??

1 komen pembaca:

  1. mummyosh said...:

    steamix slow..mcm tak pecaya lak..ko dok kat ceruk mn ni..tp aku rasa mmg die suh ko tuka plan unifi laa huhu...