468x60

macam tak caya je akhirnya!!

Sunday, January 9, 2011
yezaa..akhirnya mama berjaya drive sendiri kete abah bawak wathieq with unty rini n dak cuk adam n unty mimi...walaupun tak jauh pi selayang mall sajerr.. ~kih kih kih...setalah hampir setahun kot plan akhirnya abah luluskan permohonan dan izinkan jalan2 wif wathieq without abah...(lgpun ada reason sbb abah kursus).

yg best sbb mama dpt jalan2 ngan my lovely frand...abis je saat2 bergelar stud sekolah kami betiga amatlaaa rajin keluar bersama...kancil biru mimi menjadi kenangan kami bertiga...start masing2 dah smbung study n bz ngan life sendiri n now akhirnya kami berjaya jumpa semula...

mama n wathieq


future mummy...unty mimie


my hero yang sungguh happy!!


hot mummy


~ye baru terasa survive bila abah tiada bersama...wathieq pun pandai jaga diri tak nakai without abah...klu abah ada stroller, bag smua abah bawak...time ni smua kna buat sendiri...terasa begitu dihargai biala bersama abah.. ;D

3 komen pembaca:

  1. mamasue said...:

    oh...biasa lah klu partner tak dak...mmg kene angkut semua. mamasue usually bwk stroller,letak semua dlm tu...handbeg2 pun sorok2 dlm stroller =)

  1. mama_izz said...:

    nak bawak stroller tekial2.alamatnye tak jd bawak stroller.suh je wathieq jalan sendiri... ;D

  1. aku bab stroller memang failed :p tak pernah keluar berdua dengan nuha kecuali gi kerja :p skang dah besar ok la.