468x60

new mini netbook again!!

Thursday, January 13, 2011
wathieq dengan kusyuknya nak jugak mini-black mama...tu kalau amik tu cnfm mini-black ku diketuk...adoiii camna nk buat yerrr..



setelah fikir punya fikir ada idea..masa keluar together2 ngan geng hot mummy last week mama pun terjumpa la shop jual toy2 ni takde niat pun nk cari then ternampak la ala2 notebook tp siap meriah dengan color2 mmg klu tgok sesuai la tuk budak2...so sje bg wathieq pegang...apa reaksinyee..................

............sikit pun tak xcited nk amik....mama tau dia mesti nk sebijik ala2 mama punya....bila tunjuk yg ini....so inila hasilnyaa....



yee wathieq mmg nak yg sebijik ala2 mama n abah...so now dia dh puas hati....so far gangguan ketika we ols menggunakan notebook agak kurang sbb wathieq pun dah ada satu...

tp kadang2 wathieq jeling2 jugak mama ngan abah punya sbb dia punya tak full screen just ada bunyi lagu2..interactive sket...A B C...A for APPLE...(dlm hati wathieq "napa la screen dia hitam putih jer") ~hihi jadilaa...

maka selamatla RM mamanya..nyaris abah yg bekalkan belanja...hihi...~tq abah...

~tika pgnen wathieq 7bulan gtu mama ada duk telibat migration data until 4pagi gtu...agaknye ni ada darah yg mengalir la ni...

4 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    ha pasni wathieq boleh tlg update blog mama yer...ekekeeke

  1. mama_izz said...:

    yezaaa...gud idea...nnti mama suh di follow blogger2 hebat tolong update mama pnye blog!!

  1. mamasue said...:

    dok terbayang 3 beranak ni masing2 dok bukak netbook masing2...=P

  1. mama_izz said...:

    hahaha..kadang2 wathieq jeling2 jugak kitaorg jugak..sbb dia punya screen lain sbb ada bunyii...lagu2 dan wording2 jer... ~hahahha