468x60

rasamas n domino kupon

Sunday, January 30, 2011
harini wathieq tak berapa sihat...sabtu ke seremban kene hujan skit hidung pun oledy basah2...mula la detik2 risau, ye la dulu 6bulan ada xprience warded, sejak tu mama akan alert klu wathieq demam. naluri seorang mama kot akan over risau. pagi2 ahad sempat la pegi makan jap sbb mama ada kupon so abah pun sempoi tak kesah makan apa pun lokasi untuk dituju Rasamas sek 7. pakai dua kupon + white coffee for abah dan pink guava for mama..n wathieq dapat la part kentang goreng dr set abah...kupon ni abah bli ngan harga 25hinggit...buy 1 set free 1 set..best jugakla...masih byak kupon yg nk pakai...

time ni wathieq demam mcm dah kebah tp tak sangka plak demam balik...mugkin tak baik sungguh kot..


~mama dah siap iron baju n tudung smua untuk isnin ni tp start 3 pagi wathieq cam dah memerap dlm ngantuk2 tu 5pagi td perasan badan wathieq panas balik...sbbkan risau sgt cam demam balik so mama pun tepaksa la cuti tak sampai hati nk hantar dia ke rumah bb siter dengan keadaan badan dia panas tu. saat2 tak terduga gni mmg tepaksa buat keputusan mengejut..

~kupon domino pun byak....dah pakai 2 layan jugak domino nih... ;D

2 komen pembaca:

  1. eT said...:

    ada can mama cuti kan..hehe

  1. mama_izz said...:

    yezaaa...smbil nyelam minum ayaq la... ~huhu tp tak berapa nk rehat sbb dia duk memerap tu tak kena ni tak kene...biasa la badan tak berapa nk sihat meragam la..