468x60

DC steamboat new in shah alam

Tuesday, February 1, 2011
erm lama dah teringin makan steamboat...akhirnya terlaksana dengan idea2 bernas dr kak tim ngan hud...b4 duk baca entry elis tey ols buat steamboat ni....sbbkan perkakasan kami lengkap so tinggal cari bahan2 jer...

Yaaa inilah bahan2 nye...yum yumm...


bahan-bahan we ols bli dari Iwani Frozen di Seksyen 7 Shah Alam. bahan2 steamboat mmg murah2 jugak la situ mana taknye kak tim siap buat member card lg so 15% woo potong..klu bli bli byak2 lg untung..

sup buat sendiri sajork..pakai kiub.. ;D
kuah 2 jenis:
-tomyam
-ayam

~mama prefer ayam kot lg best...sbbkan bahannya mmg banyak so boleh berulang byak kali la...

dan ini


mmg best...yum yum....untuk sebarang tempahan bolehla hubungi kami yer...kikiki

~lambat hupdate...huhu

2 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    wahhh syoknya...tetiba rasa macam nak buat stimbot lagi...hihihi

  1. mama_izz said...:

    huhuhu...ye kami dah berapa round kami buat...mmg best..