468x60

2 in 1 shoping and learning

Monday, March 28, 2011
dah berabuk sejak aset2 mama hilang lama tak update blog..meratapi kah?oh tidakk tp agak seday sbb tu hadiah dr huby kuu hilang begitu sajaa..huhu...

semalam akhirnya mama dpt la bawak izz wathieq mid velly...selepas goda2 abah nk jugak pi sna akhirnya abah bawak jugak sbbnya abah tak suka pi tempat serabut gtu kononnye..kih kih kih..

so wathieq dpt la bottle susu baru n berus gigi (walaupun tau dia payah bukak mulut)..



berus gigi by NUK takde pic la...takpe la sayang nnti mama upload sebagai memory u okes... ;D

tapi semuanya dibayar dengan voucer sajerr, mama redem jcard point n rebet..tq jusco...sapa nak bg free kan...

note for abah: bersediala mama akan fav ke jj mid lagi...hihihi

lepas soping sikit2..bawak wathieq pi pet shop...1st time masuk "eeee akut akut"...tak la sayang dia baik...ni rabbitt...rabbit...dgn muka yg sangat manja rabbit tu dtg n cuci2 muka...wathieq pun...eeee abitt..abitt...


credit for here

dah bosan tgok rabbit dia nmpak....eiiii pish....hihi...tu fishhh la wathieq....maa pishhh...erm tu la reaksi dia 1st time tgok...abah kata nnti kita bawak dia pi zoo la dia macam dah mula nk kenal...best jugak..


credit for here

tp tetiba mama kata..abah ada tak zoo dlm aircond..penatla nk jalan besar sgt dlm panas2 tu... ~huhu abah tgok n kata adaaa nnti abang bawak yee...dgn muka sinis2 senyum...hik hik

~~sian abah sbb lupa bawak stroller penatla begilir2 dukung budak cuk ni bila dia dah penat jalan...neway tqqq..

0 komen pembaca: