468x60

29-03-2011

Wednesday, March 30, 2011
walaupun tarikh ni tak berapa nak lawa susun atur takde yg menarik tp tarikh ni membawa kegumbiraan kepada mama, abah jugak n to our son wathieq...

1st mama harini ada mensyuarat agong persatuan kat ofice ni..sbbkan mama ni jarang la nk jd antara yg lucky tp kali ni mama bertuah so merasala hamper yg sedang2 saja..tp sapa nk bg kan free la kata...so mama tinggal je kat belakang kete abah la ye bawak masuk umah..

next+2nd....alhamdulillah dengan rezki yg DIA berikan...respon dr abah "dah agak dah lain macam jerr"...wathieq makin lasak anak mama nih biasa la boy kan makin membesar makin lasak la dia...takpe la asalkan anak mama membesar dengan sihat dan jadi anak yg baik ye..so walaupun terlalu awal lg mama doakan semuanya sihat dan diberkatiNYA...takmo lasak2 sgt ya sian kat mama...


mama_wathieq


ni baru pas pantang pi kenduri fieza, wathieq 3 bulan sudaa.

~moga kali ni mama tak teruk2 sgt mcm wathieq dlu...anak mama baikkan..

4 komen pembaca:

  1. army4war said...:

    teeeeeeeeeeeeeeeeettt!!! kekekeke.. kne ucap tahniah kan kan kan... i loike~!

  1. mama_izz said...:

    hahahahahha...tq2...semoga aku tabah lg pasni....kot2 nak besalin aci tak ko anta cam dlu lg...huhu jasamu kukenang.. ;D

  1. mummyosh said...:

    theeeee jugak..hahahah..aku pon da agak dah..kuikkuikui...weh bp bulan suda?ishhh aku bile plak ni huahuahuahua

  1. army4war said...:

    hahahah tak de hal... boleh je.. kalao perlukan pape bantuan roger je aku, insyaALLAH aku tolong!! apasal aku type ayat skema nie.. kakakaka.. tp aku maksudkan ni kekekeke..