468x60

Lucky Draw by miezaniera

Thursday, April 28, 2011
Lucky Draw by miezaniera

bermula 18.04.11 hingga 10.05.11

so sila klik banner ni ye untuk join..


simple dimple je contestnye..ni syarat2nye kawan2~

1) buat 1 entry paling ringkas pasal contest ni bertajuk “Lucky Draw by miezaniera” (1 cabutan)

~mamaizz done

2) follow blog www.miezaniera.com dan www.army4war.com (1 cabutan)

~mamaizz done

3) Tinggalkan komen di link ini (komen lah apa2 pun tk kisah.. ): http://www.web4bisnes.com/cara-cepat-tingkatkan-traffic-untuk-blog (1 cabutan)

~mamaizz done

4) like page ini : http://www.facebook.com/pages/Web4bisnes/171537389563448 (1 cabutan)

~mamaizz done

5) tag 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu. (1 cabutan) tag:mummyyosh,hud

~mamaizz done

7) akhir sekali, tinggalkan komen anda di entry ini . Nyatakan :url blog ,id follower,id facebook,email (supaya mudah nak dihubungi nanti )

~mamaizz done

dan syarat mana yg anda telah buat (syarat no.1,2,3,4 atau 5 – utk kira berapa cabutan yg anda layak dapat.

cth: kalau anda buat syarat no 1 dan no 2 shj,brmakna anda hny layak mndapat 2 cabutan shj. sekiranya anda buat kesemua syarat, maka anda layak mndapat 5 cabutan)itu aje!! Pemenang akan dipilih oleh mr random.org

jom2 join ramai..

hadiah berupa barangan komputer dan free design header.

bila mama izz bergurindam jiwa

Friday, April 22, 2011
lately mama sangat2 la berubah mood...pagi mmg cnfm sakit kepala dan sangat2 tak larat...susah nak bagun pegi mandi..dulu mama adalah juara bagun pagi kol 6 cnfm dah segar...adusss camna nk lalui camni...bila kepala dah berat nk pi ofice lg la dah mula cuti dan mc...

makan pun tak seselera dan semeriah dulu...erm pelik betul dlu mama luv eat eat sooo much..kuatkan la semangatku ya Allah...mgkin baru masuk dua bulan ni masih terlalu awal so mama kene kuat semangat...walaupun takde muntah2 tp tu la sakit kepala mmg mengganggu rutin harian mama...wathieq la penguat semagat mama...bila pandang muka wathieq yg masih lelap tedetik dihati kalau mama tak kuat camna nak jaga wathieq ngan adik nnti insyaAllah...


sesi berfikir..~huhu creadit pada org yg tangkap curi ini gambar...

terima kasih sgt2 kat opah byak layan n suap makan, tidorkan, mandikan bila mama tak larat dan kadang2 senyum je tgok kerenah wathieq bila opah layan jer apa wathieq buat...jasa opah takkan dpt mama bayar...dulu opah penat dah jaga mama besarkan mama kecik2 dulu...la ni kene layan pulak kerenah cucu dia sorg ni....wathieq takmo nakal2 sangat k..sian opah penat...

kasut baru wathieq

mama duk la mencari kasut wathieq tp tu la sekarang dah jalan2 abah bz mencari rezeki kami sekeluarga, takpe la mama paham....so kebetulan ofismate mama tunjuk kasut wahhh apa lg mmg xcited la nk pi tgok...harga mmg berpatutan...design pun comey2 so sapa2 mencari kasud tu boleh la singgah2 kat blog ni ya...mmg berbaloi2...

so akhirnya ni pilihan hati mama...



tunjuk kat abah dlu...abah kata alang2 amik dua terus sbb takdok saiz dah so takpe la amik satu pun jadi la....