468x60

bersukaria mandi manda

Friday, May 27, 2011
lama mama tak update blog..erm kekangan masa+ mood badan tak berapa nk active..ku gagahi juga... ~huhu 2april 2011 abah ajak join club kete dia rondorian pi konvoi ramai2 ke sg. kelah...mama pun takut takde geng so abah kata ajakla opah teman kot kakak nabihah pun nk ikut...kita pun tak plan so tgok la macam mana...mama dgn xcitednye nk pi mandi ingatnye sungai...tup2 ala2 pool buatan...(tu la sapa suh tak google dlu b4 pi)... tp layan la air sejuk air gunung... tp tak syoknye panas terikkkk nyarisla datang pagi2 dr KL so smpai dlm kol 10 camtu...

oleh kerana outside food takleh nak bawak masuk so mmg tepaksa la mengalas perut kat dlm kete dlu b4 besuka ria sbbnya perut dah nyayi lagu dondang sayang dah...sian ke wathieq jugak sbbnya dia tak makan dr pagi... so ni la koleksi mama n wathieq begumbira....


cari port baekkk...


Opah cekal siapkan bekalan makanan + melayan kerenah anak dan cucunye..tebaekkk


kolam buatan manusia sumber daripada air gunung


mula2 takut jugak..


yeee saya sudah berani mama


kakak nabihah kawan setia wathieq


dah mengigil tp nk jugak main air


ni la team kereta abah yang last2 ada 4 kereta je pegi

pegi ni pun balik hari je sampai KL petang tu jugak smpatla solat kat masjid area sg. kelah tu ...makan kat R&R...dan perjalanan pulangg...

~nanti ada rezeki boleh holiday lg untuk merehatkan minda...mmg indah

2 komen pembaca:

  1. mamasue said...:

    kakak dhiya pun ada pelampung mcm wathieq tu,tp bile kakak dhiya duduk,mesti celah kelengkang dia merah2...tajam..wathieq ok?

  1. mommyosh said...:

    yeahhh aku suke pi sg klah..berkali2 pi tak kan buhsan..heheee..port aku sefamli tu heee