468x60

bowling oh bowling

Friday, May 27, 2011
walaupan lambat nak hupdate tp kira ok la ni la antara memory2 mama ya. mama join bowling tournament anjuran kelab kat opis nih, so bebekalkan konon2 semangat kesukanan dan kegilaan lama tak main bowling mama gagahkan la join walaupun usia adik izz kita meningkat 10 minggu dalam kandungan...adeyyy boleh ke main nih...

tung tang tung tang siapkan wathieq dlm kol 9.15am we ols satu family bertolak la dr rumah, pandu lalu siap2 en MCD bekalan konon takut mama lapa, sebebanla barang nak bawak kat pusat bowling tu. so abahla jadi mangsa. nak jadi cerita izz wathieq cam tak berapa nk sihat la dengan hidung still berhingus lg tp mama dah siap2 kan persediaan tuk smua tu.

sampai2 tempat kejadian tamai jugakla dah we ols siap tapau mcD lg...hahaha poyo je last2 "outside food not allowed"...kuang kung kung..takpe la layan sikit2 bleh kot...


ni la inspirasi mama abah


~team mama terbaeekk


~abahizz beraksi....

dan keputusannye............


team mama dapatla hamper kira ok la kan top5... ~lalala


walaupun mama tak dpt hadiah dpt top 3 pun jadila...tangan dah lemau dah pegang bola...4 game wooo lama tak main...lepas rindu besukan...bola jaring lama dah tak sentuh...bola bowling je la...

abah plak...jeng jeng jeng




top 10...jadi la...mood tak masyukk katanye....hik hik...next time yeahh!!

~pas adik izz selesai deliver dan mama pun dah kuat dan gagah semula...teringin nk join team bola jaring....giannn woo lama tak mainnn...kawan2 tahun depan ajak la saya main bola jaring yee sy ni takla teror tp gian tu ada...huk huk

~thnks jugak kat sura n tasha sbb jaga kenakalan izz wathieq masa mama ngan abah duk lontar2 bolaa...jasa kalian sangat2 laaaa dihargai... ;D

2 komen pembaca:

  1. Kancilbiru said...:

    takpa, nanti kita buat satu team netball..walaupun tak dak game, kita turun exercise ja..hehehe

  1. mommyosh said...:

    giler tere ko men bowling..aku jgn arap nk dpt score camtuh huuuuuhuuu