468x60

balakong oh balakong semuanya dah berubah

Wednesday, July 13, 2011
erm masuk2 je wahhhhh dah lain laaa... The Mines....hik hik....geng2 MMSC yg serumah, tiap2 minggu akan beli barang masak kat sini + laluan utama ke tempat kerja + jalan pulang sambil membawa ais cream mcD...~huhuhu...melangkah masuk je dlm building nih...wahhh lainnyeee...paling penting car park yg hari2 menjadi laluan mama zaman2 baru2 dapat keje dah siap ada sensor dah pun masuk pun bleh pakai TnG.

masuk xcited la konon2nyee...bila masuk ermm still sama tak byak berubah sbb boleh ingat balik ada la kot kedai2 dah tukar owner. ada wing baru lg tp tak xplore sangat sbb mama pun tak larat dah.

buat teman2 seangkatan dulu diopis mahupun serumah kat balakong dulu sangat rindu kalian ~ peace... ;D


sampai2 tejumpa ala2 playground + swimming pool @level 5 klu tak silap...ni kat wing baru menarik jugak la sbb free kan so boleh la bawak anak2 pi mandi besuka ria tak panas ada bumbung+ ada playground...agak bersih sbb baru kot...hihi


penat main + jalan2 pusing mines dah penah so telelap suda...nyaris ada tmpat nk lelat klu tak jenuh mama abah nak dukung... ;D <--mama la tak larat...hihi


so kami meluruskan kaki dan melunjur2 kannye di sweetchat cafe ni...cari menu2 yg ringan2 jer...mmg menarik traditional yg elegant..sapa2 peminat durian byak food dia base durian..pancake la n etc....


ni menu abah...tp mama yg lebih...namanye Chick n cheese mashroom meltie..mmg sedap simple base dia roti biasa je tp menarik, siap ada potato chip lg kat sebelah tu..


ni pulak Mango Sagu Soup...sedappp sungguh..less sugar...sgt menggemarinyaa...adeyy


last hot choc...sungguh pekat dan likattt...woooww!!!...sbb mama dah pack tak larat nak msuk so abah yg kene abiskan...sbb mama byak makan abah punya..hahaha

~~menu abah ada tak upload...nanti la update...hihi..mmg best klu nak cari ada dekat the curve, mana tah lagi lupa...google cnfm jmpa... ;D

4 komen pembaca:

  1. mommyosh said...:

    ko tak pi melawat umah lama ko ke..aku nk tau, apa khabar lalang kat umah lama ko tu..hidup ng subur lg ke bertambah subur?kehkehkeh

  1. mama_izz said...:

    nak pi pi iwan takmo...lgpun jauh pulak nak pusing... ;D

  1. army4war said...:

    waaaa lama sangat tak melawat mines.. apa khabar agaknya pakcik drebar boat tu ek.. kakakaka....

  1. mama_izz said...:

    kenangan beb!! roti kosong 5 air kosong 5...hihihi....duit dah kering makan tu jer.. :D