468x60

pergerakan pertama

Monday, July 18, 2011
kali ni mama terasa nk share...dah masuk beberapa hari tak ingat start bila adik izz dah mula gerak..menendang..alhamdulilah

terasa sedih, sebak, gembira tah tak tau nak ungkap tetiba rasa perasaan macam tu...semoga zuriatku dapat membesar dengan sempurna dan sihat disamping berkatiNYA dalam redha yang Maha ESA.


penglipur lara dan peneman hidup mama~ izz wathieq 20months dan adik izz 20weeks inside...luv u

~kadang2 kalau terasa kosong isilah hidupmu mendekati maha ESA agar kau mendapat ketenangan yang tidak terucap pada zahirnyaa...

4 komen pembaca:

  1. iera said...:

    tahniah kak..bestnyer tak sabar nak rase baby gerak.

  1. mama_izz said...:

    alhamdulillah iera...insyaAllah tak lama lagi rasa sikit2..hihi...akak pun mula2 cnfius ingat perut bebunyi bila kerap baru perasan..."eh bb ni"...hihihi..kekuasaannya...

  1. eT said...:

    best kn rasa baby gerak...nnti dah besar xsabar nk tunggu dia kuar plak...hehe

  1. mama_izz said...:

    et-tula memang teruja jugakla walaupun 2nd bb, nikmat dari Maha Esa buat seorang ibu...alhamdulillah...