468x60

perut kembung yg terpaksa dikempiskan

Friday, July 1, 2011
tu la kisahnye mama yg tepaksa kecut perut (walaupun takleh sbb adik izz dlm perut nihh)dek kerana abah speed smpai 1600++...adeyyy nak tumbang rasa duk sebelah..nyaris izz wathieq tido dgn lenanye kat belakang klu tak tak tau la risau sgt2...istigfar je la banyak2...



gara2 ada appoitment dari selayang nak ke shah alam anta mama dulu masuk office...abah ada appoitment kat KL (takut jemm)..

@selayang-9.45am...sampai shah alam 10:05am ++...huisss...speed trap...cnfm kene kot...

1st time mama duk diam sebelah tanpa marah+cubit=hanye mengucap dan perasaan takut melanda...sbb abah ada appoitment penting kat KL so takmo lewat...

taringat balik...ohhhhhh cam ilang darah sekejap...tp wathieq juga tido dgn lena...

semoga DIA sentiasa berada disisi kami sekeluarga..aminnn

~~lepas ni cnfm mama akan jerit sampai tebelah highway tuh klu abah tak slow....adehhh..takuttt...

boleh tak abah bawak berhemah cam wathieq camnih..~huhuhuhu



~gud boy my hero...ponnn ponnn

1 komen pembaca:

  1. armouris said...:

    lagi info tentang perut kembung di SIHAT SELALU - Masalah Perut Kembung