468x60

memenuhi ledakkan keinginan ku!!!

Wednesday, August 10, 2011
ni la aktiviti mama bila tinggal bedua dengan wathieq...percubaan pertama buat kek berdua dengan cuk mama selepas selesai bebuka puasa...

moist chocolate cake...akhirnya merasa jugak...nak beli bulan2 puasa ni mana larat nak makan byak2 so decide buat sendiri so boleh la makan sikit2... inilah hasilnya...


before masuk oven..


siappp sapu choc dan tabur choc rice...huh!!



ni potong tuk simpan so makan sikit2.... ~hihi


respon wathieq...
eeeee dap mamaa...siap curi2 cuit dengan tangan dia yg gebu tu masa mama tgh sapu choc...

lari2 main datang balik kat mama...mama nk kitt...nk kitt..cuit la masuk mulut dia setiap kali dia datang mengacau...

walaupun izz wathieq baru mencecah 21months dia pun dah mula faham dan kadang2 sajer nakal2 dia nak cuit2 kacau mama pastu gelak dan larikkkk....

en suami balik dengan senyuman....ermmm tak caya mama leh buat kek ngan wahtieq bedua...berjayaa!!!

~~wathieq la sekarang rajin puji mama...teharu rasanye dpt pujian dari sekecil yg baru je memahami kita...luv u sayang...

note to kak tim and hud hud~ saya berjaya jugak akhirnya..next step cookies plak...semangat ibu mengandung nih...

4 komen pembaca:

  1. mamasue said...:

    mama cuit ke kasi wathieq, padahal mama makan HALF!ahahahahahha

  1. mommyosh said...:

    weh.toping n cok tabur ko tu ko bakar sekali ke

  1. Atia Adina said...:

    nyummmm....sedapnya.....terliur ni.....

  1. mama_izz said...:

    mamasue-hihihi tu potong kasi simpan..
    atia-nnti suh ibu awak buat yee mesti best tambah dah nak raya nih.. :D
    mummyyosh-takk...kek je bakar lain sapu and tabur last bila kek dah sejuk skit..