468x60

baby boy or baby gurl

Tuesday, October 18, 2011
erm idea..idea n idea....kalau la mama yg tgh sarat dah masuk 8 bulan nih pembawakkan baby gurl...so mama n abah kene kreatif skit...sbb b4 izz wathieq boboi so simple n senang..baju + seluar + rambut pendek...tat ol...combination yg sama pandek atau panjang n style rambut je membezakan....butt kalau gugurl....jeng jeng jeng

sekarang pun tgh cari2 idea nama tuk adik...so to b fair kene cari dua2 nama kita tak tau kan rezeki DIA kurniakan...tp nama gugurl serius takde idea...


ni teruna mama izz wathieq baru pandai duduk...

kalau boboi tak byak sgt preparation tp klu gugurl erm ni la masanye time mama to shopinggggggg....ya bersedialah abah...huk huk dress yg comey2...reben2 bagai dirambut...erm pinky2 style...erm bunga2an...walaupun konon2 byak idea...tp mama still jem otak nih tak tau nk start dr mana...ermmm

any ideaa sapa yg memiliki baby gurll...

~alhamdulillah setiap rezeki yg DIA kurniakan ada hikmahnya ~ moga semuanya selamat dan sihal alhamdulillah...