468x60

baby boy or baby gurl

Tuesday, October 18, 2011
erm idea..idea n idea....kalau la mama yg tgh sarat dah masuk 8 bulan nih pembawakkan baby gurl...so mama n abah kene kreatif skit...sbb b4 izz wathieq boboi so simple n senang..baju + seluar + rambut pendek...tat ol...combination yg sama pandek atau panjang n style rambut je membezakan....butt kalau gugurl....jeng jeng jeng

sekarang pun tgh cari2 idea nama tuk adik...so to b fair kene cari dua2 nama kita tak tau kan rezeki DIA kurniakan...tp nama gugurl serius takde idea...


ni teruna mama izz wathieq baru pandai duduk...

kalau boboi tak byak sgt preparation tp klu gugurl erm ni la masanye time mama to shopinggggggg....ya bersedialah abah...huk huk dress yg comey2...reben2 bagai dirambut...erm pinky2 style...erm bunga2an...walaupun konon2 byak idea...tp mama still jem otak nih tak tau nk start dr mana...ermmm

any ideaa sapa yg memiliki baby gurll...

~alhamdulillah setiap rezeki yg DIA kurniakan ada hikmahnya ~ moga semuanya selamat dan sihal alhamdulillah...

4 komen pembaca:

  1. MAMASUE said...:

    mamasue cadangkan pi cari baju dulu...mmg no problem sbb mmg byk gila baju gugurl yg comel2...mmg geram2 lah bila nak membeli tuh...

  1. aku dulu beriya jugak beli hairband segala, last2 anak rimas ;p sama jer rsnya persiapan gegurl dgn boy.

  1. reen said...:

    haha..tapi aku tau bb girl..coz mak ko dah kasi hint.. =)

  1. mama_izz said...:

    reen-hahaha..tu la opah wathieq pun duk cakap aku bawak gugrl jugak...tp moj....yg penting sihat kan...tp aku takde nama lg nih...stress pulak rasanye...wathieq dulu 6 bulan abah dah pangil nama tu...~huhu tak aci kan...

    elis-tu la smlm pi cari bju temenung sat apa tah nk bli, yg penting awal2 nih leh je pakai bju aabng dia lg... ~hihi

    sue-kna add on skit klu betoi gugurl bg nampak keperampuanna dia satgi smua barang abang kasaq cam abg lak...

    neway tq olss...