468x60

2nd birthday my lil prince

Wednesday, November 2, 2011
selamat hari lahir buat my 1st lil price izz wathieq, mama doakan moga menjadi anak yg soleh, bijak dan boleh jaga mama dan abah nnti ya. lahir dulu 19 oct 2009 awal sebulan dari tarikh jangkaan...tepat 12:06am berat 2.46kg...n now alhamdulillah dah 14kg n tinggi awak mama lupa plak ukur baru ni 91cm tak silap...erm besar dah cuk mama...

masa umur awak setahun mama tak prepare apa2 pun sbbnya kecik lg nk tiup lilin pun tak pandai so abah blikan toy je...ni dah masuk dua tahun dengan keadaan mama bawak adik menjangkau 9months nih mama tempah kek tuk awak sbbnya pandai dah tiup lilin. so ini keknyee..

jeng jeng jeng


posing ngan mama yg tgh sarat plak ~pic abah takde...ermm


walaupun tak sempat dah plan apa2 so jadila potong kek semperna besday awak ke 2 nih. sangat la xcited sbb fav cartoon dia ada mickey mouse "eh muka acitt"... ~hihihi

tak sangka besar dah anak mama...ni muka budak yg takut patung..


muka budak 2 tahun lg dan lg...posing kene paksa...hahaha

2 komen pembaca:

  1. eT said...:

    dh besar pon anak teruna nih...ep besday dear.. :)

  1. mama_izz said...:

    ety-te unty ety..erm besar dahhh...kejap je rasanye saat2 duk bepantang besalin dia pun ingat lg.. :D