468x60

hadiah before bersalin

Sunday, November 6, 2011
boleh camtu...erm harini genab adik izz dlm tummy mama 36weeks 2days...kalau teringat balik time mama dah selamt kat hospital bersama baby boy yg diberi nama oleh abahnya izz wathieq...tp kali ni adik lg prefer duk lg dalam dengan tenang sambil rajin menendang tulang rusak mama...huh adik lg advance dr abang sbb dia sgt active mayb selalu dengar suara abang wathieq "adikk adikk..adikk tidoo"...tu je la ayatnye tak tau la dia faham ke tak apa maksudnya adik ni ada dlm perut mama nih...

actually mama tetiba rasa hati nk hupdate blog selepas dapat notebook baruuuu ~lalala menggantikan mini black mama dlu yg kena curi masa rumah kami kene kopak time raya cina...~ huh.. mula2 plan dah kuar duit simpanan ku tuk pi bli so ajakla abah pi PAS (plaza alam sentral shah alam) tu... konon2 preparation tuk after deliver adik nnti takde bosan sgt konon2 boleh la study sbb nnti nk amik exam tuk skill yang tak berapa skill kat opis.

lepas je pilih apa yg berkenan dihati dgn pilihan mama...kedaipun mintala deposit tuk setup dalam sejam then after that full payment selepas notebook siap setup. abahpun terus bg duit kata nah bayar dlu. so mama pun muka tekejut (kononla kotnye) bayar la..kira2 rupanya total smua abah dah bg...takpe byar je la nnti dtg amik..so moj.. :D

dalam masa tunggu layan mamak kat syed jap..siap2 smua begegas la amik wathieq puulak kat rumah pengasuh sbb abah ada appoitment kol 9...tak sempat discuss apa2 so mama pun msg abah "abah yg abah byar notebook td nnti mama byar k lupa nk bg duit td"...a few min ada msg masuk "tak payah la byar byar je dengan kasih sayang"....

so ni la hasilnya...


mama....wahhhhhh teruja sekejap sbbnya lama dah tak dpt ayat2 jiwang gtu dr en suami..neway tqq sayang...insyaAllah mama akan tetap support abah walaupun kadang2 mama nih duk ngada2 merajuk sbb abah bz sangat2...terima kasih sayang... (layannn sama2... ~lalala)

2 komen pembaca:

  1. iera said...:

    wah..bestnyer...hihihi..romantika gak tu..hihihi

  1. mama_izz said...:

    iera-tu la susah nk kuar dah ayat2 gtu...sejak2 ada anak nih...hik hik...tu yg teruja lebih skit tuh... ~huhu