468x60

betulkan tali jam??

Friday, March 9, 2012
lamanya tak hupdate.. ~lalala bzz kononnye..sambil org sebelah satlekan kita isi masa lapang yaa...

lepas makan mlm dlm 9am @ 9 march 2012...tu abah ajak pi repair tali jam kat JJ sbb tu la paling dekat dgn rumah kami ~dlm hati best jugak jalan2...so mama ni besiapla dengan nk siapkan putera puteriku tu...yg si abang dah comot sgt dah sbb baru lepas makan nasi...adik lebih kurang jugak la sbb duk isap jari...

sbb badan pun dah ringan lepas deliver ni so beberapa min jer dah siakan smua temasuk mama...sampai JJ tingalkan abah kat kedai jam sbb wathieq duk ajak jalan2 dengan adik...sekembalinya kami kat kedai jam itu...tenampak ada sepasang jam yang sedang dibalut...ermmm sapa punya tu...jeng jeng jeng....



rupanya abah pi bli jam dia baru sbb jam dia dah lama siap tecabut lg dah tali tu..n abah hadiahkan mama jam (belated hadiah anniversary 26dec lalu yg ke-3) ...hoyeyy..malu2 tp mahu la mama... ~hoho mula2 abah tolong pilihkan color gold...tp sbb dah ada jam color gold demand skett nk yg lain...kikiki

neway tq abah moga rezeki kita sentiasa dimurahkan rezeki dan yang paling best sbb abah bz selalu mama dengan anak2 dapat luangkan masa dengan abah mcm ni lg...sob sob..

~~best pulak buat koleksi2 jamkan...tp erm doa2 la murahkan rezeki...

0 komen pembaca: