468x60

cari makan di bagan seafood

Thursday, April 26, 2012
mari kita cuci mata izz family pegi jalan2 cari makan seafood...sangat sedap dan huh puas makan seafood...1st time try bagan seafood nih...


steam fish...sgt menarik...kat belakang tu ada jeruk2..mama tak try pun...lain2 kata ok...


ketam masak pedas... (agak pedas tp sbb fav ketam layannn) 
 

udang butter...abang izz wathieq sgt suka... 


kailan ikan masin ~~~sgt2 hijau dan sihat... 


udang lagi masak 3 rasa... 

 note: makan ni tuk 4 dewas...sbb kami pun tapau bawak balik byak...walaupun sangat2 sedap... ke mama ni jenis tolak batu dan kayu  ~lalala

terima kasih my officemate

Friday, April 20, 2012
tq to ols yg bg hadiah semperna kelahiran bb kedua kami nur izz washfa, mama doakan moga kalian dimurahkan rezeki...





baju2 tu semua cantik2...dan barangan keperluan tu mmg berguna tuk abg wathieq dengan adik washfa...thnkss



taklupa jugak kepada kelab PROKOM 2012...sangat cantik baju adik washfa jd model... ;D

semagat selepas deliver adik izz

Tuesday, April 10, 2012
alhamdulillah adik izz genab dah 4 bulan...hadiah yg paling mama tak sangka bila usia kandungan adik izz menjangkau 8 bulan dulu2...

mama duk xcited cari yg mana murah2 lepas tgok "barang" itu oficemate mama pakai...xcited cita kat abah...tup2 abah cari sendiri kat mudah dia bli online kebutulan yg jual tu pun lelaki duk area kelana jaya so terus je abah pi amiik..tup2 barang tu pun ada ready stock dan mlm tu jugak abah bg kezutannn...adeyyy teharuu rasanye...

nilah dia....free style medela breast pump... ~lalala


haaa ni abg wathieq pulak request nk posing

tiada kata dpt diungkapkan cuba syukur alhamdulillah abah support mama fully breastfeed adik kelak insyaAllah sehingga 2 tahun....moga kali ni susu lg meriah macam wathieq dlu...

walaupun wathieq dah tak bersama susu dr mama terasa lamaaa sgt2 dah...mugkin itu rezeki izz wathieq insyaAllah rezeki adik lain pulak...

note:dulu masa wathieq pakai avent manual...best je takde masalah, susu pun alhamdulillah...moga2 rezeki adik murah mcm abang izz wathieq juga...aminn