468x60

semagat selepas deliver adik izz

Tuesday, April 10, 2012
alhamdulillah adik izz genab dah 4 bulan...hadiah yg paling mama tak sangka bila usia kandungan adik izz menjangkau 8 bulan dulu2...

mama duk xcited cari yg mana murah2 lepas tgok "barang" itu oficemate mama pakai...xcited cita kat abah...tup2 abah cari sendiri kat mudah dia bli online kebutulan yg jual tu pun lelaki duk area kelana jaya so terus je abah pi amiik..tup2 barang tu pun ada ready stock dan mlm tu jugak abah bg kezutannn...adeyyy teharuu rasanye...

nilah dia....free style medela breast pump... ~lalala


haaa ni abg wathieq pulak request nk posing

tiada kata dpt diungkapkan cuba syukur alhamdulillah abah support mama fully breastfeed adik kelak insyaAllah sehingga 2 tahun....moga kali ni susu lg meriah macam wathieq dlu...

walaupun wathieq dah tak bersama susu dr mama terasa lamaaa sgt2 dah...mugkin itu rezeki izz wathieq insyaAllah rezeki adik lain pulak...

note:dulu masa wathieq pakai avent manual...best je takde masalah, susu pun alhamdulillah...moga2 rezeki adik murah mcm abang izz wathieq juga...aminn

4 komen pembaca:

  1. eT said...:

    haha...pengaruh rakan seopis nih...:p
    best kan dpt hadiah..serprise lg..hehe

  1. MAMASUE said...:

    ooo...ni la mesinnya yg smp bos dtg pg td pun tak blh masuk bilik ni?hahaha

  1. mama_izz said...:

    Et-hahahha tu la ni mmg penguh besar dr et la nih...siap tunjuk blog et ke dia...hahahha tq dear membuka mata suamiku...kiki

    mamasue-sue pun tau kisah tu....hahahaha tu la pasai ingat sapa duk pulas pintu even dah kunci rupanya big big big boss mai...anak buah kunci duk buat production kat dlm...hihihi

  1. mama_izz said...:

    Et-hahahha tu la ni mmg penguh besar dr et la nih...siap tunjuk blog et ke dia...hahahha tq dear membuka mata suamiku...kiki

    mamasue-sue pun tau kisah tu....hahahaha tu la pasai ingat sapa duk pulas pintu even dah kunci rupanya big big big boss mai...anak buah kunci duk buat production kat dlm...hihihi