468x60

apa perfume kegemaran anda??

Monday, May 7, 2012
zoom skett...apakah nih...
jeng jeng jeng...sekali dua botoii...ni la dia abah bli OMGGGG (oh my GUCCI) ~kikiki flora by gucci...sungguh sweet bau dia...pandai jugak rupanye en izuan pilih perfume...

sje bli ngan kawan dia kata dapat murah bli dua sekali membe dia...ke peli mama sbb tak rajin pakai perfume./..kah kah kah
sbb sy bukan pengumpul collection perfume so amat la suka baunya sgt2 sweet...so sapa2 peminat perfume leh share skit kat sini bau2 perfume yg mmg best dalam market yer...tqsm yerr

4 komen pembaca:

  1. mommyosh said...:

    ntah la...aku main belasah je myk wangi ni..teringin gak nk mahai2 tu tp kalu ko bg ke banje ke nak la...hukhuk

  1. mama_izz said...:

    hahaha 1st time mymmy yoshh....bukan slalu dapat...kikiki...dah bg apa lg..!!kikiki

  1. OnE_nIeZuKa said...:

    teringin nak pakai perfume berjenama tetapi tiada modal untuk membeli yang original? One's perfume adalah jawapan penyelesaian nya... :)

    https://www.facebook.com/onesperfumes

  1. Anonymous said...:

    bagi anda yang runsing nak cari perfume apa boleh tanya saya.
    Pergi je dekat fb pages saya Sarena Outlet dan pm saya.