468x60

toy my lil prince n princes

Tuesday, June 19, 2012
apa toys yang menjadi pilihan mommies untuk anak2. ok mama duk jalan2 layan window shopping tejumpa satu toy nih confirm abang wathieq suka...nak beli yang car, lorry smua2 tu dah besepah kat rumah tu kadang2 geram je tgok sepah2 tp yg ni mmg terasa nk beli plak..
  
layanla abah ngan mama nih jadi pesakit DR Wathieq

~ni la barang2 keperluan DR ACIT yerr

takkan tuk abang je kan...so ni tuk adik pulak...


toy ni nmpak sweet je bli tuk adik

ni la purpose dia...sbb adik washfa fav gigit jgn tak gigit...
so parents kat luar tu agak2 biasa bli toy camna yer tuk anak2 yang sedang membesar nih...

jalan-jalan bukit tinggi 2011

Friday, June 15, 2012
erm ni kenangan we ols ke bukit tinggi...erm lupa dah upload 2011 punya cerita nihh...jom layan

luvly family
cue-wathieq-kak nabihah-mak yang

en badut yg teror buat belon

wathieq 1thn lebih

bukit tinggi view dr jauh

posing skett

abang wathieq manja sebelum ada adik..

chenta hati

my sis

~layankan aja


kereta kuda pertama mama

Monday, June 11, 2012
ni la bungkusan yang ditunggu2...
 
bungkusan itueww

kereta kuda pertama mama...factory online sale with fb/mysarashop comes with care card la kata ~kiki....merasa laaa... ~layan... niat hati senang pakai tuk mama time mendukung adik washfa flexible sikit...takde tecari2 handbag...dengan anak 2 ni byak plak barang rasanye nk bawak kalau kuar bejalan nih...
my 1st
~~bleh buat koleksi lagii.... ~yoyo jer nihh

yeay saya dah 6 bulan

Wednesday, June 6, 2012
ni la anak mama dah masuk 6 bulan...erm lima bulan gigi nk nmpak sebarang..6bulan gigi satu lagi dah nmpak bayang2...dua-dua gigi bawah...dah menerap pusing 360darjah...dah mula kenal muka orang dan memilih minta dukung sambil kata ta...ta...ta....ta.... erm sungguh happy..mama pun dah start bg makan nestum...mama kene cekal ni masak bubur nasi ke washfa...
abang sayang adik
6months sudaa yerr
washfa pandai menerap dah abg wathieq pun nk ikut sama adik


ni abang wathieq tika 6months
abang wathieq dah kenal color (tp kadang2 silap jugak buat2 pusing2 color tu) ...nk buku nak color nak bawak pi school... pandai dah sayang adik,sayang mama,sayang abah....katanyela... dan paling best ayat mama baru2 ni abang wathieq sebut "mama...panggil DR. ACIT cepat...panggil cepat"....mama pun buat2 la faham "DR WATHIEQ saya demam laaa"...wathieq pun jawap "kejap2 DR ACIT check...." ~~hahaha layannnn  

note dr DR ACIT: tak mau makan chocolate nnti BATUKK....haaaa mama dia kene marah...