468x60

toy my lil prince n princes

Tuesday, June 19, 2012
apa toys yang menjadi pilihan mommies untuk anak2. ok mama duk jalan2 layan window shopping tejumpa satu toy nih confirm abang wathieq suka...nak beli yang car, lorry smua2 tu dah besepah kat rumah tu kadang2 geram je tgok sepah2 tp yg ni mmg terasa nk beli plak..
  
layanla abah ngan mama nih jadi pesakit DR Wathieq

~ni la barang2 keperluan DR ACIT yerr

takkan tuk abang je kan...so ni tuk adik pulak...


toy ni nmpak sweet je bli tuk adik

ni la purpose dia...sbb adik washfa fav gigit jgn tak gigit...
so parents kat luar tu agak2 biasa bli toy camna yer tuk anak2 yang sedang membesar nih...

2 komen pembaca:

  1. Eliss Mie said...:

    biasa beli mainan yg murah2 kat tesco :p besar sket baru beli yg mahal2 sket sebab masa tu dia dah reti hargai kan. barbie palsu ada banyak, yg ori ada satu jer ;p anak perempuan katakan.

  1. mama_izz said...:

    hahaha..ni konon bli middle price la tak mahal sgt..anak lelaki kan balik2 rumah dah main campak2 barang tu...cnfm bekecai.. ~hihi