468x60

yeay saya dah 6 bulan

Wednesday, June 6, 2012
ni la anak mama dah masuk 6 bulan...erm lima bulan gigi nk nmpak sebarang..6bulan gigi satu lagi dah nmpak bayang2...dua-dua gigi bawah...dah menerap pusing 360darjah...dah mula kenal muka orang dan memilih minta dukung sambil kata ta...ta...ta....ta.... erm sungguh happy..mama pun dah start bg makan nestum...mama kene cekal ni masak bubur nasi ke washfa...
abang sayang adik
6months sudaa yerr
washfa pandai menerap dah abg wathieq pun nk ikut sama adik


ni abang wathieq tika 6months
abang wathieq dah kenal color (tp kadang2 silap jugak buat2 pusing2 color tu) ...nk buku nak color nak bawak pi school... pandai dah sayang adik,sayang mama,sayang abah....katanyela... dan paling best ayat mama baru2 ni abang wathieq sebut "mama...panggil DR. ACIT cepat...panggil cepat"....mama pun buat2 la faham "DR WATHIEQ saya demam laaa"...wathieq pun jawap "kejap2 DR ACIT check...." ~~hahaha layannnn  

note dr DR ACIT: tak mau makan chocolate nnti BATUKK....haaaa mama dia kene marah...

0 komen pembaca: