468x60

Chinese cuisine @ Adam Lai

Wednesday, July 18, 2012
ada yg fav? last week abah ajak mencari tempat mana2 yg makanan sedap di makan so we ols terjah try n error...terrrjumpa la restoren ni...kalau sedap leh dtg lg klu tak 1st n last la..

mari sni kita sama2 try at Adam Lai Sek15 Shah Alam,

lepas duk google2 mmg pelakon Karot Komidia X tu tokeynye ~ebby yus dan kebetulan tokeynye ada mlm tu dapatla wathieq salam uncle barang baik ( dikir karot komedia)

abang wathieq tengah tunggu makanan

~shark fins soup ~baby kailan ikan masin- butter prawn ~
 ~erm 1st time jugak la rasa shark fins soup mmg sedap kami 3 beranak...layann "ni sup ni acitt suka nii"

masin sikit ni ~tp layankan udang dia mmg bestt

 ~~last2 tapau jugak sbb adik dah ngamuk +asalkan anak mama kenyang dan abah makan selesa ok la...mama makan dirumah sajerr sbb dah penat masak dah malas

rate: mmg akan datang semula..sedap dan boleh try la harga not bad la kan layan jerr..."mana uncle barang baikk"~~peminat setiaa abah dan abang wathieq ~hihi


6 komen pembaca:

  1. Eliss Mie said...:

    hari tu kuar dlm rancangan apa ntah, bukan jjcm. makan2 jugak. dia partner business tu.nanti boleh singgah!

  1. MAMASUE said...:

    kitorg anak beranak pun mmg peminat 'is barang baik....'blh la lepas ni carik tempat ni

  1. aizuemi said...:

    boley booking x kt sini?

  1. mama_izz said...:

    eliss mie-rasanye macam ada kuar sbb google2 byak dah rupanye kitaorg je tak tau...
    mamasue-hihi fav wathieq +abah too..
    aizuemi-rasanye mesti boleh kot sedap jugak booking for iftar kan...menarik2..

  1. Anonymous said...:

    Harga kt kdai ni mcm mn? Ok x??

  1. mama_izz said...:

    harga erm okla...sedap berpatutan kualiti rasa maskan tu...boleh la cuba...