468x60

iftar bersama

Friday, August 17, 2012
mari kita berbuka puasa bersama dan pastu jalan2 cari baju raya(hasil tuaian baju raya lupa capture)... abah ajak bebuka so secret recipe nampak agak selesa dan dah booking awal2...menu ni semua ok la tp abah punya pilihan je sedap2..

ni menu abang wathieq buger+potato ABC.... ~xcited dapat ABC tu..
 
nasi goreng+sate (sate goreng ni) ~menu mama ~ok2 laa +dapat sirap free n kurma

lasagna+apa tah ayam ada cheese dalam tu ~sedapp ~menu abah

sian pic adik washfa takde sbb tido so tempek la pic ala2 semangak kemerdekaan ~merdekaaa!!!

hemper raya

Thursday, August 16, 2012
ni yg paling best setiap tahun abah akan dapat hemper dr kenalan2 dia so yg tolong perabis mama dan anak2nye la yerr...jom kita layan...



sebelum buka ~lighting gelap sket malas nk edit
adik washfa tunggu masa nk kejar tolong selerakkan~8m

erm menarik semua sedap2... :D

~erm tahun ni berapa hemper yer dapat...lalalala

petukaran wajib semperna raya

Wednesday, August 15, 2012
ha ni selain baju2 raya ni antara perkara ala2 perlu setiap tahun...so ni petukaran duit tuk tahun ni...ni je smpat nk capture...byak2 ni bukan izz's family yg punya tolong tukarkan tuk orang yer...terima kasih juga kepada en chillin(tokan besar tukar duit raya tiap2 tahun) yg tolong tukarkan....ni semua note2 baru keluar august 2012 ni...



agak2 tiap2 tahun korang tukar berapa yer...

~~menjelang aidilfitri dan berlabuhnya ramadhan moga dipertemukan ramadhan akan datang...