468x60

Italian and Japanese ala comot style

Friday, September 28, 2012
tu diaaa ni la hasilnyaaa time dah takde idea nak masak tuk anak2 dan suami....teringat kat mamasue yg bagi idea buat sushi time we ols sama2 duk bekfes pagi2 kan....so terbitla sushi ala mamaizz time anak2 tido boleh la laju je buat kalau putera puteri berjaga cnfm satu rumah rasa sushi... ~lalalala

ni Japanese style kononnyee.... maafkan la yer ada besar ada kecik saiznya...mama yg baru bejinak2 dalam bidang gulung sushi ni..


ni Italian la pulak.... ni yang paling simple yg kerap buat ala2 pizza domino la ala2 nipis je rotinye...


note: mamasue prasan la mama buat sushi la gula item yg sama tuk buat pizza...kih kih kih....layan je yerrr....tq yer mamasue en husband tak caya mama buat...haaa tu diaaa...padahal gulung nasi jer kan dengan buat toping pizza tu skit...kih kih kih

~agak2 ada nk tau cara buat sushi dan pizza comot macam mamaizz buat~~ :D

0 komen pembaca: