468x60

puding trifel

Monday, September 24, 2012
mah nak share skit lama tak update blog. rajinnye la mama ni nk upload smua pic anak2 mama ni...nnti yer mama buat karangan yerr..kali ni nk share sket percuban kedua buat puding trifel. kali ni alhamdulillah nmpak comey sket kot matila puji diri sendiri sebabnya 1st time dulu agak berair skit so tak puas hati sangat...percubaan kalini nampak mengene skett...

ni hasilnya...

with oren jelly

with stawberry jelly
dari camre hp huis tak comey lagsung blurr jerr ni buat hari nk tukar hp nihh...lupa plak tangkp tang layer2 tukan..takpe next time kita buat...ni buat semperna open house my luvly MIL penutup syawal lalu....alhamdulillah kalau org makan so hati pun happy jer...so layan kan ajer yerr... ;D

2 komen pembaca:

  1. mommyosh said...:

    tere nye mama ni...buh le resepi weh..aku tak tau lnsung wat bende alah niii heee

  1. mama_izz said...:

    ni resepi simple je mummyosh nnti leh share tp kna practice make perfect...confirm u bleh buat punyee...