468x60

pakteh kawen jun 2012

Monday, October 29, 2012
lambat nk hapdet sbbnye washfa takde pic time ni sbb dia asyikk tido je maklumla baru lepas pantang 3 bulan++ baru mama yang xcited orang baru lepas pantang la kononnye masa tu...

layan je picnye yerrr...

abang wathieq wif pengantin

mama dan anak bujangku taknak peluk2

posingggg wathieqq.... mama+wathieq & makyang+kak bihah

again...

kak bihah - wathieq - cue

wathieq again wif penantin

us @mengantar sebelah makteh
~~walaupun pic nampak becelaru tapi gambar boleh berbicara kenangan yang terindah... sedih takde pic opah ngan waa... ~~~

outing with luv

Tuesday, October 9, 2012
1st time menjelang 10bulan bawak izz washfa  naik train goyang2 masuk duit 50c. abang wathieq dah pandai masuk coint dlm tabung tu so wathieq tolong pegang adikkk... "ok...acid polok adik ye mama"..

sementara tunggu abah fitting so kita capture sket apa yg patut...mama kita naik train...ton tonn...

abang pelindung adik2 nanti yerr..insyaAllah
diam adikk nnti jatuhh!!!

1st time bg naik...dah boring berani nak turun

mana abang ni kenapa saya main ni jer?? abang naik macam2... :D
alhamdulillah tak sangka rasanye dah besar dah dua-dua...masa berlalu yaAllah permudahkanla ku mendidik anak2 ku ini moga mereka menjadi hamba yang diredhaiMu..aminnn

sorry sayang aduhh

Friday, October 5, 2012
tragedi 4oktober 2012 @ 12am ++  ...adikkkkk jatuh katil mamaaaa...tu jeritan abg wathieq...
  
bengkak bibir sebelah kiri
 macam mana adik jatuh abang????  adik buat sighii abang cakap jangan adik nnti jatuhh.... itu la ucapan dr seorang abang hujung bulan ni baru nk langkau 3 tahun....
yaAllah...banyakkkk darahh yang keluarr
darah againn...habis baju dibasahi jua..

 semua gara2 mama terlelap ~ masing2 dah tetido awal dlm 9mlm dan masing2 tejaga tgah malam tu sbbkan mama terlalu mengantuk tu biarkan aja abang main dengan adik yang tengah dah merangkak dan byak benda dia dah berani cuba sendiri.....tak sangka jatuh seteruk tu...
terlelap lepas ditenangkan dengan dakapan dan susu ibu..... ~maafkan mama adikk

~tangisan sorg ibu tika melihat batapa byaknye darah keluar dr mulut adikk..hanya dakapan dapat tenangkan mu sayang...maafkan mama lalai seketika...
adikkk washfaaa....

mood: sangat sedihh sbb abang dulu tak penah jatuh seteruk ni.... ~katil tak setinggi mana tp mugkin benda nk jadi...sian adik washfa...alhamdulillah bengkak dah surut dan adik dah mula tersenyum...

maafkan hambamu ni yaAllah lalai menjaga anak2 ku~~~