468x60

26 nov 2012

Tuesday, November 27, 2012
happy besday adik izz washfa, moga menjadi anak yg solehah dan berjaya dunia akhirat sayang. awak dan abang penyeri dan penawar hidup ku. tak sangka pulak dah setahun berlalu. Alhamdulillah dengan zatmu MAHA ESA ku diberi peluang memiliki dan merasai nikmat membesarkan dan mendidik mereka YA RAB....moga ku tabah membesarkan walau apa jua rintangannya.
 
birthday girl...
tapi apa kan daya kedua2nye kurang sihat pada harini so dua2 sambut birthday kat klinik. abang wathieq kene gas pulak kali ni akibat batuk tak henti...doc kata dada sempit...biasanye sikit je kali ni 1 tiub ermm sampai lena dari pagi tak makan apa2 berbekal susu jer sampai la dlm 5petang baru bangun minta nasi lapar, adik washfa demam so more then 3 days kena la antibiotik. demam nk besar.



sebabkan abah keje so takde xcuse mama juga lah kene la berkorban... takpe la wahai anak mungkin mama tak berjaya menjadi terbaik tp cukupla rezeki urusan Allah walau macamanapun amanah ini tetap akan ku jaga.

~macam cerita sedih tp takde apa yg perlu difikirkan tu la hidup mesti diteruskan dengan senyuman....~ setiap kali dapat membuatkan anak-anak ku tersenyum hidupku cukup bahagia....

~embah plan nk sambut birthday hujung minggu ni...so preparation blum ada lg...apa nk buat yerr....

0 komen pembaca: