468x60

happy birthday abah, adik washfa + abang wathieq

Monday, December 17, 2012
happy besday dear
tula dia rainbow kek by anis magic finger untuk kek hari lahir insan2 kesayanagan ku...abah izuan 15 nov adik washfa 26 nov dan abang wathieq pun join sbb dia pun hujung tahun 19 oct....

sesi tiup lilin magic ~~sbb lilin tu tiup je dia menyala balikkk ~menarikk

besday boy + gurl muka ceria tiga2 beranak ni :D

rainbow cake yang cantik dan manisss

each layer tu ada flavor..ermmm

pakngah bg hadiahhh...tq pakngah n future makngah. tq to ols family yg terdekat yg datang, my MIL buat makan-makan tuk kumpul family2 dekat kalau tak kami ni susah nk bekumpul masing2 ada hal sendiri. tq makk abahh sbb plan event ni...


muka abang wathieq jeling je tgok adik dapat hadiah

embah pun dapat hadiahh..yeayyy

cooking set

ni washfa punyeee

abang wathieq pun dapattt train...mickey set fav dia tuu...

adik main masak2 depan train abang yg terus beroperasi petang tu jugak

haaa tgok dua beradik ni bekerjasama memasak...train abang mana??

adik masak abang potong tau....happy je tgok dua beradik ni main...hihi
~~walaupun kesihatan mama mmg begantung pada ubat je minggu ni tp kugagahi jau tuk anak2 dan niat embah nk sambut besday adik washfa. thnks yg teramat buat embah a.k.a my MIL dan adik2 iparku sbb sudi raikan harilahir anak buah dan merangkap cucu kedua dia nih..hanya DIA dapat membalas budi baik embah dan atuk semuanyaaa...

~adoiii pic menu makan takde....nnti korek2 kot2 abah ada...selesai majlis anak2 semua terpaksa anta umah opah sekejap sbb kesihatan mama drop terus terus kene cucuk kat tuttttt!!! gara2 high temperature + badan dah mengigil2 sakit sendi2 semua ....upanya ada tonsel yg bernanah kata doc...nnti update cita tu pulak...

limau kasturi + tembikai

Wednesday, December 12, 2012
1st time tengok buah ni time wa amik tunjuk pada kami, buah ni corak kulitnya seperti tembikai tp lembut dan fizikalnya mmg rasa buah limau kasturi. so tak tau la namanya apa sbb wa panggil buah limau tembikai. cuma bezanya jus limaunya lebih banyak berbanding limau kasturi biasa. pokoknya wa tanam belakang rumah dalam pasu bunga.




~~bertapa besarnya ciptaan dan kekuasaan MAHA ESA.