468x60

dah besar dah budak busuk nih

Wednesday, February 27, 2013
adik washfa fav suh pakaikan kasut ke stokin dia ke pastu minta cari hp mama suh snap pic dia...so hasilnya

kaki kecik nk tido duk suh pakai stokin ~layan kan jerr mama dh ngantukk~~

fav posing dr adik mesti nak catri bantal nk peluk ~ajar skali terus lekat

ustaz don katanye....tp dah macam tanjak jer.. ~makcik dia duk pakaikan lokasi @rumah opah...

abang wathieq yang tak suka begamba pun terrrjeles dan request minta snap pic dia jugak...ragam dua beradik...

pokok belalai gajah

Tuesday, February 19, 2013
harini entry tuk ayah plak. penah dengar pasal pokok belalai gajah? minggu lepas ayah duk tunjuk pokok belalai gajah yang ayah biakkan. ada yang minta tolong ayah biakkan pokok ni katanye khasiat tuk mengubati cancer.  daunnya la camna caranya dan sejauh mana keberkesanannye kene la usaha sikit.

mamaizz duk cari info kat sini so sapa-sapa mencari boleh la pm nanti i sampaikan kepada en saad :D

ni antara pokoknya
sapa nak terus cari area selayang boleh direct call pun boleh nanti mama pam no fonnye. tqq

lil gurlzz menjelang 1y

Wednesday, February 13, 2013
harini ni post pic sajerr yerr...
hawooo... <

adik posing abang cameraman

mama cakung mama diri abang tak nampak...~~kene ikut la arahan cameraman kecik
layankan jer mama dengan adik.

update tahun 2013

Tuesday, February 5, 2013
mama yg malas nk menghapdate blog nila jadinya...nnti mama rajinkan yer tuk kenangan anak2 dan family jerr....

semua duk update anak2 dah mula sekolah...ok ni kelas tadika yang mama kendalikan waktu malam...haaa murid2 ada 2 org jerr tp tula kadang2 kene besilat jugakla... sbbnya

1. side table ada 1 so berebutla dua org murid kecik ni dan adik nak rebut semua abang punya.

ok now adik hujung abang hujung
adik dah mula mendekati abang
 2. adik tak puas hati dan nk conteng buku abang ~~ adikkkk jangan tulis book abang nnti abang marah nnti...

3. abang wathieq time mood baikkk dan rajin dia datang suh mama ajar sebab dia kata nnti abang nak sekolah macam mana...  ~abang mama letih laaa nk tido awal (keluhan hati kecil mama sok nk keje)

ni tulisan pertama abang wathieq @ 3y 3m ~ikut tahun 2013 ni 4y suda

note: hai la anak2 sok masuk sekolah betul2 harap2 rajin la pi sekolahh yerr...dan rajin laaa belajar belajar pandai2 yer sayang...moga jaga adik2 dan jadi anak yang cemerlang dan soleh & solehah....aminnn