468x60

update tahun 2013

Tuesday, February 5, 2013
mama yg malas nk menghapdate blog nila jadinya...nnti mama rajinkan yer tuk kenangan anak2 dan family jerr....

semua duk update anak2 dah mula sekolah...ok ni kelas tadika yang mama kendalikan waktu malam...haaa murid2 ada 2 org jerr tp tula kadang2 kene besilat jugakla... sbbnya

1. side table ada 1 so berebutla dua org murid kecik ni dan adik nak rebut semua abang punya.

ok now adik hujung abang hujung
adik dah mula mendekati abang
 2. adik tak puas hati dan nk conteng buku abang ~~ adikkkk jangan tulis book abang nnti abang marah nnti...

3. abang wathieq time mood baikkk dan rajin dia datang suh mama ajar sebab dia kata nnti abang nak sekolah macam mana...  ~abang mama letih laaa nk tido awal (keluhan hati kecil mama sok nk keje)

ni tulisan pertama abang wathieq @ 3y 3m ~ikut tahun 2013 ni 4y suda

note: hai la anak2 sok masuk sekolah betul2 harap2 rajin la pi sekolahh yerr...dan rajin laaa belajar belajar pandai2 yer sayang...moga jaga adik2 dan jadi anak yang cemerlang dan soleh & solehah....aminnn


1 komen pembaca:

  1. MAMASUE said...:

    amin...sama gak dgn baby na tu, kalau dia dah pegang magic color tu, mamasue rasa dia tu mcm pegang pisau je...takut dia terconteng dinding/sofa