468x60

bukit merah day 1 & 2

Tuesday, March 12, 2013
ni kisah holiday last year ke bukit merah lake town resort 3d 2n... family day office mama

day 1 aktiviti baby riang~~washfa nama je join tp dah tetido so takdpt la nk join...

day 2 time to mandi manda...adala aktiviti dalam air tp abah tah mana2 bawak wathieq main so tak dapat dikesan mama je main dgn team office mama.

jom main lagi air ni


adik washfa excited main air

adik washfa takmo naik so kene la main tempat cetek sbb mama dah letih

putera puteriku

mama abah izz
ni aktiviti malam pulak dinner menu BBQ. macam2 aktiviti siap ada cabutan bertuah ~rezeki mama dpt cabutan bertuah mlm iteww tp picnye tah mana...hoho alhamdulillah tqqq


adik washfa tido sepanjang majlis BBQ dinner mlm tu

so macam ni la adik sepanjang majlis creme dah kaki mama

abang wathieq abah upahla main gadget tuk bagi duk diam sbb dia malu2 tu main sendiri jer
~kalau ada aktiviti setiap tahun mamg best...alhamdulillah~~~ :)

0 komen pembaca: