468x60

bukit merah day 3

Thursday, March 14, 2013
so masukhari ke 3 aktiviti ke pulau orang utan. erm walaupun tak lama tp best dapat buat aktiviti bersama family...luvv ittt...

abang wathieq dah boring tunggu lama
q naik boat
adik intai2
sekarang dah boleh senyum dah pakai safety jacket

lamanye boat ni mama kita nk pegi mana ni??

sonok naik boat


abah merenung masa depan ~huk huk
ni namanya KING umur 28 tahun ~so dia lahir tahun 1985
king again jalan nk amik makanan
king ni jarang keluar sarang so kira bertuah la sapa yg dapat tengok

orang utan namanye ADAM yang suka begambar
yang wathieq tgh tengok tu ala2 tadika orang
utan untuk baby belajar sebelum dilepaskan
masuk kedalam hutan 
adik washfa spoting abis tak meragam tp penatla
acara mendukung begilir-gilir konon taknak susah bawak stroller.

alhamdulillah inilah keluargaku diberi kesempatan manjayakan hari keluarga kali ni 
~rasa nk pegi macam takde yang interesting tapi bila dah pi macam2 dapat info walaupun pulau ni tak meriah mana pun tapi bagus untuk pemuliharaan orang hutan.

2 komen pembaca:

  1. mommyosh said...:

    apasal abah die muke bosan tu...ikan dugong tak timbul2 ke hahha....ade famly day uitm ke fish kat sana

  1. mama_izz said...:

    hahahaha abah dia biasa la emosi main peranan...hati dia melonjak kesukaan tu ~kih kih kih

    bukan smua uitm pejabat IT jer...tp mira busuk tak pi punn :D