468x60

develope iphone5 apps??

Thursday, March 21, 2013
ni la kursus mama sertai interesting,  enjoy, n luv it. walaupun hanya 3 hari pendedehan yg diberikan mmg memberi impakk... coding?? lama dah tinggal kna asahh balik la yg dah tumpul bak belakang parang...huhu nak cita panjang mmg byak la so layan je pic nihh... ;D

day 1
ada beberapa apps yg dpt buat appear dlm simulation iphone 5
day 2

ada penambahan apps
day 3

more more and more apps develop
apps apa nih?? :D
alhamdulillah berjaya ada yg dengan bantuan teman2 sekursus ada yg xdpt buat sbb output tak nampak dekat simulation jer kene test kat original device.

~tq pd opah dan wa @ wan sbb jaga anak2 mama sepanjang kursus sebab pengasuh cuti hantar anak masuk asrama...walaupun tau opah letih jaga ramai cucu2 lain....

0 komen pembaca: