468x60

Glory Beach Resort PD

Monday, March 4, 2013
cuti CNY we ols ikut la abah pergi seminar ke bengkel ke meeting ker smua 3 in 1 sbbnya abah mmg sekejap je dengan kami so kita enjoy la yer bersama FIL....

 
suka muka dia

haaa jgn jeles spek lg besaqq dr muka ~ nak besantai ditepian pantai ni la pakcik saya

mak ngah + abang wathieq + maksu sangat jauh ni je pic mama ada

yaAllah peliharalah mereka sebagai amanahku kepadaMU...aminn

my busyuk again n again
so we ols duk appartment harga tak sure cuma leh la nk bg rating skit...

appartment: selesa la satu rumah 3 bilik. lite2 jer...toilet takdela jakuzi bagai cuma feel duk rumah beramai2...

facilities: pool best la buat anak2 kecik ni. pantai : tak feel sangat sbb masing2 tak suka mandi pasir bleh ke camtu ~last day abah mandi dgn kawan2 dia, kat pantai ada juga banana boat tak silap rm25 seorg. mak teh wathieq ajak naik tp sbb we ols takde geng so tengok je la org beraksi dengan banana boat tu dah pusing sampai tengah laut bila nk sampai pantai dia jatuhkanla semua2 penunggang banana boat tu.

 Dalam ni ada small rabbit farm ada dragon fish 2 ekor tak silap besar dia ala2 ikan gergasi...erm cuci mata sekejap2 je la pastu takde apa la nk explore dlm 3d2n kami. semua dah tak sabar nak balik ~huhuhu

0 komen pembaca: