468x60

weeding pak ngah edy

Monday, April 1, 2013
31.3.13...alhamdulillah pak ngah @ adik kepada abah izz selamat di ijab kabulkan, tahniah buat pak ngah dan mak ngah baru...moga bahagia hingga akhir hayat dan dipermudahkan dalam menjalani kehidupan alam rumah tangga.

alhamdululillah suami dan isteri

 majlis sebelah pengantin perempuan...haa abang wathieq jadi salah seorang pengiring dan masa pakai baju ok jerr (baju pakngah sponser...tqqq pakngah) , TETAPI kalau takde pakcik apit ngan maksu teman bawa bungga mangga sekali confirm abang wathieq takmo...
abang wathieq melangkah bawa penantin
abang wathieq dah ketepi ikut pakcik ngan maksue tak masuk dewan sbb bunga magga separuh jalan. 

pengantin


adik washfa moody the whole day....aduhh napa dikk..
adik jangan moody penat mama
dah adik jom balikk..next week umah embah dengan atuk jgn meragam lg yerr kawan dengan abang.
alhamdulillah....semua dah selesai so next week insyaAllah belah embah ngan atuk izz pulak...

2 komen pembaca:

  1. Eliss Mie said...:

    selamat berbahagia buat pengantin baru :) eliss tggu turn anak2 buah dan sepupu jer la skang ni.

  1. Atia Adina said...:

    cantiknya baju 2 beradik tu